Over ons

Huisartsenpraktijk "Vogelenzang" werd omstreeks 1984 gestart door dokter G.H. Blom. In 1991 voegde dokter A. Klöne zich bij deze praktijk. 
De praktijk is gevestigd in een in 1984 gebouwde hoek-eengezinswoning in de toenmalige nieuwbouwwijk "Vogelenzang”. De praktijkruimte bestaat nu uit twee spreekkamers, drie multifunctionele behandel/spreekkamers, een klein laboratorium, administratieve ruimte en een archief (zolder).

Dokter D. Smid is werkzaam als huisarts in deze praktijk sinds 2011 en zij werkt als vaste waarneemster voor dokter Blom.

Er zijn vier praktijkondersteuners (ook wel POH genoemd): Stannie de Braal, Jacqueline Bos, Hilal Yalchinkaia en Rosa Commijs. Stannie en Jacqueline bieden zorg aan patiënten met chronische aandoeningen zoals Diabetes mellitus, hoge bloeddruk,astma en COPD. Hilal werkt op dinsdag en donderdag als POH-GGZ. Rosa werkt op vrijdagmiddag als POH -GGZ voor kinderen.

Wij leiden nieuwe huisartsen op en daarom kunt u ook regelmatig een huisarts in opleiding tegen komen op het spreekuur

Tim Roozendaal is diabetesverpleegkundige en werkt om de week op woensdag, voornamelijk voor complexere diabetespatiënten die insuline nodig hebben.

Tenslotte werken er 4 praktijkassistenten. Onder 'assistentie en praktijkondersteuning' kunt u vinden welke taken zij hebben.

 

logo zorggroep Kiek

ZORGGROEP "KIEK" (Kwaliteit in de eerstelijns keten)
In 2009 is de Zorggroep Kiek opgericht door de huisartsen van het gezondheidscentrum De Akkers en praktijk Vogelenzang.
Het doel is om de zorgverlening zo goed mogelijk te organiseren voor mensen met chronische ziekten.
De zorggroep is gestart met het zorgprogramma diabeteszorg type 2. De behandeling en begeleiding van diabetespatienten vindt plaats door een team van zorgverleners die met elkaar afspraken hebben gemaakt om de zorg aan de diabetespatient zo optimaal mogelijk te bieden.
De Zorggroep Kiek is in 2011 gestart met een zorgprogramma voor COPD patienten.
Sinds 1 oktober 2011 is de zorggroep uitgebreid met de praktijken "Goudenregenplein" en "Hadewychplaats". 

Als u een klacht heeft rond zaken die de zorggroep betreffen, zie dan het klachtenformulier elders op deze website.

 

 

Contact

Telefoon 0181-636880
 

Huisartsenpraktijk Vogelenzang

Dallelaan 5
3208 CE Spijkenisse
Telefoon:
0181-636880
Fax:
0181-638983
fax alleen voor zorgprofessionals
Routebeschrijving >